Înscrierea școlilor de fotografie la Salonul Fotografului Român – ediția a VI-a

Formular pentru înscrierea școlilor de fotografie la Salonul Fotografului Român – ediția a VI-a

definiția sintagmei ”școală de fotografie”

Prin sintagma ”școală de fotografie” se înțelege acel cadru organizat de învățare a fotografiei, fie doar în regim teoretic, fie doar în regim practic, în workshop-uri de orice fel, sau combinate. Prin ”absolvent”/”cursant” se va înțelege persoana de cetățenie română sau străină care a absolvit un curs de fotografie din România. Sau este în perioada de desfășurare a acestuia, la momentul participării la acest eveniment. Prin ”curs de fotografie” se înțelege activitatea unei persoane juridice sau a unei persoane fizice (lectori), ce transmite informații din domeniul fotografic unor cursanți, în scopul învățării de către aceștia, indiferent de durata sau locul lor de desfășurare (în săli de clasă sau în excursii foto pe teren) dar care are sediul social în România (valabil pentru persoane juridice) sau să fie de cetățenie română (valabil pentru lectori – persoanele fizice). Prin reprezentantul ”școlii de fotografie” se va înțelege persoana desemnată de colectivul care a organizat cursul de fotografie (dacă sunt doi sau mai mulți lectori) sau chiar persoana în cauză, dacă este vorba de un singur lector. Pentru simplificare, fără a reduce din importanța termenului ”școală”, apelăm la echivalența semantică curs de fotografie = școală de fotografie.

definiția sintagmei ”fotograf independent”

Fotograful independent este persoana de cetățenie română sau străină care nu reprezintă o școală de fotografie în sensul descris mai sus și dorește să participe la acest eveniment.

1. prenumele reprezentantului școlii - puteți folosi și diacritice (obligatoriu):

2. numele reprezentantului școlii - puteți folosi și diacritice (obligatoriu):

3. adresa de email a reprezentantului școlii (obligatoriu):

4. telefonul reprezentantului școlii - format 0XXXYYYZZZ (obligatoriu):

5. site-ul școlii de fotografie:(opțional)

6. numele școlii/cursului de fotografie - puteți folosi și diacritice. Atenție la scriere, așa va fi imprimat pe tablou și folosit în promovare! (obligatoriu):

7. doriți să oferiți premii? (opțional) Dacă sunt mai multe tipuri de premii, inserați câte unul pe linie (de exemplu ”curs începători - 2 premii”), iar la sfârșit condițiile de atribuire (criterii proprii de alegere sau prin tragere la sorți?):

8. doriți să adăugați câteva cuvinte (propuneri/idei/critici) (opțional)?


ATENȚIE!

Bifați și această căsuță pentru primirea informațiilor despre desfășurarea evenimentului.

Vreau să primesc informații despre eveniment!

Conform GDPR, este necesar acceptul Dvs explicit pentru înscrierea la lista de informații despre Salonul Fotografului Român. În cazul în care nu sunteți înscris și la listă, nu vă mai putem trimite informații despre eveniment, chiar dacă v-ați înscris la el.


Prin trimiterea acestui formular sunt de acord cu prevederile Regulamentului Salonului Fotografului Român și cu ale documentului Termeni, condiții și politicile de confidențialitate.

9. Gata, ați scăpat! 🙂 Acum puteți trimite formularul!

Comentariile nu sunt permise.